SCARY HISTORY!

Heisann!
Idag skjedde det to dramatiske hendelser på bussen fra skolen som jeg har tenkt til å fortelle dere nå. Det kan bli et langt innlegg men bare les det:

Vi gikk på bussen og alt var greit. Men så begynte noen bak i bussen å snakke om at det var en mann som lå på gulvet bak i bussen. Han lå helt stille! Derfor sa vi ifra til bussjåføren og han kjørte inn til siden for å sjekke. Vi måtte gå ut av bussen itilfelle mannen var voldelig. Det var han ikke. Men han hadde helt blackout. Han kunne ikke snakke eller stå eller i det hele tatt gå nesten. Men det var en benk der vi stoppet som han satt seg på, og sovnet med en gang. Scary... Nei men det var det assa.

Neste historie handler om noen kofferter som sto i et busskur. Politiet trodde nemmelig at det var bombekofferter. En bomberobot gikk rett på saken. Vi fikk ikke vite så vedig mye untatt at de trodde det var bomber. Men etter noen timer da faren min kom hjem, sa han at det bare var vanlige kofferter. Sykt dramatisk busstur skal jeg si deg. Tror nok ikke den bussduden ikke vil ta vår bussrute lenger etter det som skjedde idag!

Eg bare "dette var en rar busstur. I am gonna kill that mother fucker how is trying to bomb us!" Men så var det jo ikke bomber.. Fail av meg då :)

Haha, jaja! Hva syntes du om historiene mine?
XOXO, dreamday!

4 kommentarer


Ingrid
-28.09.2013 kl:09:33


Skummelt:P
dreamday
-28.09.2013 kl:09:59


Ingrid: haah, ja!
sofienilsen
-28.09.2013 kl:17:13


scary haha <3
dreamday
-29.09.2013 kl:10:53


sofienilsen: ja det kan du si! :)

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits