Blogg

ROOMTOUR

Hello! Jeg lagde en roomtour video til dere i helgen, sammen med Ingrid. Jeg håper dere liker den ♥

Hva syntes du? ♥

INNKJØPSVIDEO

Hva syntes du? ♥

Valentine`s day makeup look

Igår var jeg i bursdag til en venninne. Det var utrolig kjekt! Vi åpnet gaver, spiste, danset, lekte (haha) etc. ♥ Det var badtaste-party. Så før jeg dro så lagde jeg en sminke video til dere der jeg lage en "valentin`s day makeup look". Så jeg håper dere liker den ♥

Hva syntes du? ♥

GRAN CANARIA

Heisann! Det er en stund siden jeg har blogget, og det beklager jeg. Jeg har bare hatt så mye å gjøre, som jul, nyttårsaften, skole etc. Men til det jeg egentlig skulle si: jeg skal reise til Australia på lørdag! Vi drar klokken. 06.00 om morningen. Så jeg kommer nok ikke til å blogge før på lørdag neste uke.

Jeg har aldri vært på Gran Canaria før så jeg gleder meg skikkelig. Vi skal bo på øyen Maspalomas. Har du vært der før?

STARBUCKS

Heisann! I dag var jeg på starbucks med Ingrid, Nora og Celine. Det var utrolig koselig! Jeg tok en chocolate cream chip - frappechino. Den var helt himmelsk!! Vi gikk også litt rundt og så i butikker.

Har dere starbucks dere du bor?

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS 2013

Heisann! det var litt dårlig kvalitet, så sorry. Pcen min er ødelagt, så jeg får ikke blogget på pcen eller lagt inn bilder eller videoer på bloggen. Men nå er jeg hos en venn, så jeg får låne pcen hennes. Så det blir mobilblogging en god stund fremover! Håper dere likte videoen ♥

HAPPY CHRISTMAS

Heisann! Idag er det julaften, som jeg har gledet meg kjempe lenge til! Jeg gleder meg veldig til maten, grøten og å åpne gaver. Jeg gleder meg også til "nissen" (meg) kommer, hehe!

God jul! Håper dere får en super dag :)

CHRISTMAS SHOPPING

Heisann! I dag var jeg på juleshopping med foreldrene mine - noe som var utrolig koselig! Vi handlet julegaver, gikk på cafe og spiste på IKEA. Jeg innrømmer at jeg var litt usunn i dag.. Så på cafe'en fikk jeg en berlinerbolle m/ softis oppå! Har du noen gang smakt det? Det smaker helt utrolig godt!! På IKEA var det svensk julebuffet, der man fikk desserter gratis. Så jeg tok meg en stor skjokolade muffins m/ skjokolade inni.

Jeg kjøpte også en jakke fra Sport 1. Den er utrolig fin og rosa! Dere får se den i morgen.
Nå er det heller ikke så lenge til jul - nesten bare 2 dager! Dessverre så snør det ikke her i Bergen, og jeg har ingen julestemning. Vi skal lage marsipan figurer i morgen, så kanskje jeg får litt julestemning da!
Har du julestemning?

SVANE

Heisann! I går var jeg med en venn hjem, og på gåturen hjem, da så vi en svane! Jeg har bodd her hele livet, og har aldri sett en svane før. Den var veldig nærmt oss, så jeg tok mange bilder! Er ikke svaner farlige?

XMAS TREE

Heisann! Nå er det snart jul, og vi har endelig fått satt opp juletreet! Vi hogget det ned idag, så pyntet vi det nettop. Vi har ikke tatt opp stjernen enda, men vi skal gjøre det etterpå!
Gleder du deg til jul?
XOXO, dreamday!

SOAP&GLORY

Heisann! Idag var jeg på senteret med en venninne og jeg kjøpte et soap & glory produkt. Det er en ansikts skrubb. Den kostet bare 39.90 kr!

Også fikk jeg en av julegavene mine. Det var også et soap&glory produkt. Dette var en håndkrem... Med marshmallow i! Jeg har lenge ønsket meg den. Grunnen til at jeg åpnet den, var fordi jeg visste at jeg skulle få den + at den ikke var pakket inn.

Jeg kjøpte også en neglelakkfjerner fra H&M. Den var utrolig god! Det er sånn at du dypper fingrene nedi beholderen, så går neglelakken vekk. Det er en svamp nedi som du skal gni på for å få neglelakken vekk. Denne kostet også bare 39.90 kr! Det gikk vekk på 2sek!

Har du noen gang prøvd de produktene?
XOXO, dreamday!

MINERAL POWDER BRUSH

Heisann! Idag har jeg besøkt en venninne som har flyttet. Siden vi måtte ta bussen å vente litt og sånn, gikk jeg inn på senteret og kjøpte meg en pudder-kost. Den er fra "BETER", kostet 116 kr og virker veldig god!
Har du kostet fra "BETER"?
XOXO, dreamday!

COOKIES AND MILK

Heisann! Idag lagde mamma skjokolade kjeks som var kjempe gode! Vi drakk melk ved siden av, og var det enda bedre enn bare med kjeksen.

Liker du kjeks med melk?
XOXO, dreamday!

DESEMBER

Heisann! I går var det 1.desember og i dag er det 2.desember! Endelig er julen snart her. Jeg har fått kalendergaver dette året også så i går fikk jeg et falskt lite juletre som står i vinduskarmen min. Idag fikk jeg en pynt som kan henge på juletreet! Jeg tenkte å vise hva jeg får hver dag, så hvis dere vil det, si ifra.

Har du fått julekalender?
XOXO, dreamday!

CHRISTMAS LIGHTS

Heisann! For noen dager siden fikk jeg veldig julestemning, så jeg tok fram noen julelys og hang det rundt vinduet. Det ble veldig koselig og fint!

Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

THE HUNGER GAMES - CATCHING FIRE

Heisann! Nå har jeg nettop kommet hjem fra kinoen. To venninner og jeg så catching fire. Den filmen var super gøy! Det var spennende og skummelt, men mest gøy. Jeg anbefaler alle å se den!

Har du sett the hunger games?
XOXO, dreamday!

MY DOG TOFFIE

Heisann! Jeg var på tur med hunden min Toffie isted og tok noen bilder.
Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

WINTER IS HER

Heisann! Idag så begynte det å snø her i Bergen. Det er helt herlig. Jeg har hatt julestemning veldig lenge nå, men snøen har jeg alltid savnet. Og nå kom den!
Snør det der med deg?
XOXO, dreamday!

CUPCAKES

Heisann! Idag har jeg ikke gjort så veldig mye, bare bakt cupcakes, funnet ut hva julegaver jeg skal kjøpe til vennene mine og litt sånn. Er det bare meg som har fått julestemning?

Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

SKUESPILL

Heisann! Imorgen skal jeg og tre andre fremføre et skuespill på skolen. Vi har fått utdelt "mannen som skulle stelle hjemme" også skal vi gjøre det mer moderne. Så nå handler det om en mann som skal bake muffins mens konen drar på legekongress i Australia.

Wish me luck!
XOXO, dreamday!

DAGENS BILDE

Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

BIRTHDAY PARTY

Heisann! Idag skal jeg ha bursdagsbesøk med noen venner. Jeg kommer til å ta noen bilder og kanskje videoer som jeg legger ut her på bloggen.

I går da jeg var på nattåpent, var Henrik der. Han som vant MGP junior.

XOXO, dreamday!

NATTÅPENT

Heisann! Nå skal jeg på nattåpent. Jeg kjøper sikkert noe så dere får se det imorgen sikkert.

XOXO, dreamday!

MISS AMERICA

Heisann! I fjor sommer var jeg i USA og jeg savner det sånn! Maten var egentlig bare helt vanlig: store hamburgere, pølser osv. Men det var også masse god mat. Jeg tenkte å vise dere noen bilder derifra så ja!

Her var vi i Gran Canyon! Helt sykt fint :)

Vi var også i Hollywood.. Kjempe gøyt!

Så var vi i Arizona (og nei, jeg er ikke så hvit i virkeligheten.. Tror jeg! )

Los Angeles!!

Åj, Åj, Åj! Ugly motherfucker :)

Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

REGULAR DAY

Heisann! Idag har jeg bare vært på skolen og på fotball trening. Helt vanlig dag egentlig. Jeg har ingenting å blogge om fortiden så hvis dere har tips til hva jeg kan blogge om, så bare kommenter.

Tips til hva jeg kan blogge om?
XOXO, dreamday!

BEST COSTUME

Heisann! Nå er jeg kommet hjem fra Halloween bursdagen. Alle var sykt skumle unntatt Marte fordi hun var hello kitty :) men hun var veldig skjønn da! Jeg vant prisen for det beste kostymet!! Dere kan se bilder lengre nede på hvordan jeg så ut.

Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

HALLOWEEN...

Heisann! Igår var det Halloween og jeg hadde bursdag!! Jeg fikk en iPhone 5, så nå blir det god kvalitet på bildene når jeg mobilblogger :) men imorgen skal jeg i halloween-bursdag til en i klassen. Så søsteren min sminket meg nå isted bare for å se hvordan jeg skal se ut i morgen. Så nå kommer det noen bilder av hvordan jeg skal se ut:

Jeg er liksom en ond klovn som har drept noen :) Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

VIL LESE DIN BLOGG

Heisann! Siden jeg ikke har noe å gjøre denne lørdagen, tenkte jeg at jeg kunne lese DIN blogg! Så kommenter nede i kommentarfeltet bloggen din også skal jeg lese den. Kanskje jeg liker den så godt at jeg blir en fast leser :)

Din blogg?
XOXO, dreamday!

MOTTO

Heisann! Det er noe gale med pc-en min, så jeg kommer ikke inn på internett. Derfor blir det mobilblogging på meg idag.
På bildene over ser dere mine motto. Bare drit i hva andre syntes, for du gjør det du liker. Ingen kan forandre den du er. Så bare vær deg selv, så går det sikkert fint tilslutt.
Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

FINE SANGER

House by the sea // Moddi ♥ dette er yndlings sangen min!

Stuck in the waltz //  Moddi ♥ 

Let her go // passenger ♥

DISKO BOY // Shantell ♥ Litt spesiell sang men jeg elsker den! haha ♥

Hva syntes du? Fine sanger?

XOXO, dreamday ♥ 

MARENGS

Heisann! Ingrid kom for en stund siden så i mellomtiden har vi laget marengs. Marengs er det beste jeg kan få hvis jeg har lyst på noe godt! Nå skal vi se på film, noen filmforslag?

Vi farget de blå. Utrolig søte! På bilde over ser du ikke så godt blåfargen men i virkeligheten er det liksom baby himmelblå farge.

Hva syntes du? Liker du også marengs?
XOXO, dreamday!

INGRID

Heisann! Etterpå kommer ingrid bort her ( nillsen.blogg.no ). Så jeg får sikkert ikke blogget så veldig mye i dag..

Henne og lillesøsteren :) søte sant?
XOXO, dreamday!

WELCOME AUTUMN!

Heisann! The autumn is finally here! Høst er nok favoritt måneden min. Alle de fine fargene på bladene i trærene. Bladene som ligger i hauer på bakken og solen som glinser på de. Det er bare noe med høsten som gjør meg lykkelig. Liker du også høsten?

Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

GOOD NIGHT SWEETHEART!

Heisann! Idag har jeg ikke gjort en drit. Haha, det eneste jeg har gjort er å spise, se på tv og spise igjen... Koselig dag ikke sant? Men det er jo mye gøyere enn skole så skal ikke klage. Nå siden jeg ikke har noe å gjøre (surprise) tenkte jeg å sove. Så jeg sier godnatt til dere og hello til drømmeverden :)

God natt og sov godt!
XOXO, dreamday!

CURLS

Heisann! Idag skal jeg i familiebesøk til farmor og farfar. Kommer sikkert til å bli litt kjedelig men sånn er jo livet. Så derfor har jeg krøllet håret mitt. Det tok ganske lang tid men det var hvert det.

Så hva syntes du?
XOXO, dreamday :)

HØST FERIE!

Heisann! Endelig er det høstferie. Har ventet på denne dagen siden sommerferien og nå er den endelig her! Nå i en uke kan jeg bare slappe av hjemme, være med venner og det viktigste av alt.... Sove lenge! Jeg gleder meg sykt til å våkne helt uthvilt klokken 12 om morningen og gå ned å se på TV. Gjør ikke du?

Har du hatt høstferie lenge?
XOXO, dreamday :)

VIDEO IS COMING

Heisann!

jeg har laget en innkjøpsvideo til dere siden jeg var på vestkanten i går. Jeg vet jeg nettop har vært der, men siden jeg hadde et gavekort fra H&M som går ut denne måneden, så måtte jeg! Men videoen kommer kanskje imorgen siden jeg holder på å laste den opp nå. ♥

XOXO, dreamday ♥


 

SCARY HISTORY!

Heisann!
Idag skjedde det to dramatiske hendelser på bussen fra skolen som jeg har tenkt til å fortelle dere nå. Det kan bli et langt innlegg men bare les det:

Vi gikk på bussen og alt var greit. Men så begynte noen bak i bussen å snakke om at det var en mann som lå på gulvet bak i bussen. Han lå helt stille! Derfor sa vi ifra til bussjåføren og han kjørte inn til siden for å sjekke. Vi måtte gå ut av bussen itilfelle mannen var voldelig. Det var han ikke. Men han hadde helt blackout. Han kunne ikke snakke eller stå eller i det hele tatt gå nesten. Men det var en benk der vi stoppet som han satt seg på, og sovnet med en gang. Scary... Nei men det var det assa.

Neste historie handler om noen kofferter som sto i et busskur. Politiet trodde nemmelig at det var bombekofferter. En bomberobot gikk rett på saken. Vi fikk ikke vite så vedig mye untatt at de trodde det var bomber. Men etter noen timer da faren min kom hjem, sa han at det bare var vanlige kofferter. Sykt dramatisk busstur skal jeg si deg. Tror nok ikke den bussduden ikke vil ta vår bussrute lenger etter det som skjedde idag!

Eg bare "dette var en rar busstur. I am gonna kill that mother fucker how is trying to bomb us!" Men så var det jo ikke bomber.. Fail av meg då :)

Haha, jaja! Hva syntes du om historiene mine?
XOXO, dreamday!

WEEKEND!

Heisann!
Jeg kan begynne med å si at jeg er veldig lei meg for at jeg ikke har blogget på en stund. Jeg har rett og slett bare glemt den fordi jeg har hatt så veldig mange lekser og prøver denne uken at jeg ikke har hatt tid til dere. Så jeg beklager!
Men nå er det endelig helg og jeg er alene hjemme. Snart tror jeg jeg må lage middag fordi jeg sulter. Men i morgen skal jeg i bursdag til en i klassen og da kan jeg ta bilde av antrekket :)

God helg søte dere!
XOXO, dreamday :)

SYK!

Heisann!
Da var då turen kommet til meg. At jeg ble syk. Selfølgelig, ikke sant? Ligger her i sengen og må sykt på do, men jeg gidder rett å slett ikke. Jeg må egentlig ha en hodepine tabellet, men det gidder jeg heller ikke. Er bare veldig slapp og vondt i hals og hodet.

Er du å syk?
XOXO, dreamday!

TODAYS BREAKFAST

Hva syntes du?

XOXO, dreamday ♥
 

WANTS FROM NELLY.COM

Heisann ♥

Jeg har sett litt på nelly.com idet siste og har funnet ut at de har utrolig mye fint der. Så nå tenkte jeg å vise dere noen av de tingene jeg har lyst på ♥ Nesten alt er fra River Island, yndlings merket mitt ♥

Denne er sååå fin! Jeg elsker den ♥
Jeg bare ELSKER denne bukse tingen her ♥ Er kanskje litt "landsby" aktig men drit ♥Jeg har lenge ønsket meg en ganske plain kjole, og her er den! Denne ønsker jeg meg kjempe mye!


Så hva syntes du?

XOXO, dreamday ♥
 

PENNY BOARD

Heisann ♥

Jeg har hatt veldig lyst på et penny board nå en ganske god stund, men jeg har aldri funnet noen jeg liker sånn skikkelig. Men nå nettop fant jeg en side der man kunne designe dem selv! Det koster rundt 500-600 kr. Jeg har designet 2 nå og begge er super fine, syntes jeg. Men jeg trenger hjelp til å velge. Har veldig lyst på begge, men vet at jeg ikke kommer til å bruke to stykker. Uansett så trenger jeg bare 1. Så vil du hjelpe meg? ♥

Nummer 1: Eller nummer 2:

Jeg tenker litt på det rosa..? Hva syntes du? ♥

XOXO, dreamday ♥

 

GREECE

Heisann ♥

Det har nettop vært sommerferie men jeg har ikke vist dere bildene fra sommeren min i Hellas enda. Sikkert fordi jeg bare har blogget i 2 dager nå men jeg tenkte jegskulle vise de nå.  Bildene er tatt av meg med Nikon D5100 kameraet mitt. ♥

Hotellet vi bodde på ♥

En strand rett nedenfor hotellet ♥ Helt nydelig vann!Dette var en annen strand vi var på. Vi kalte den "bølgestranden" fordi det var så sykt høye bølger.

Dette var i Pigadia, hovedstaden ♥ Selvfølgelig var det ikke noe fint i butikkene, bare strand klær og suvinirer!

Dette var i en landsby oppe i fjellene. ♥

Det sto i en bok at dette var en av Hellas fineste strener, men nei. Jeg syntes de andre vi var på var mye finere.

XOXO, dreamday ♥ 

 

THE OUTFIT OF TODAY


Genser fra Gina Tricot // Tights fra Monki (søsteren min sin) // sko fra Mani // klokke fra Cmyk ♥

XOXO, dreamday ♥


 

HELLO MY SUNSHINES!

Heisann!

Nå etter en lang pause med blogging har jeg tenkt å begynne helt på nytt. Jeg har slettet alle innleggene jeg har skrevet før, og er nå klar til å begynne! Jeg har tenkt å ta mange bilder til dere fordi jeg nå har et nikon D5100 kamera! Luv it ♥ Så jeg håper dere liker bloggen så snakkes vi i morgen. 

XOXO, dreamday ♥
 

 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits