januar 2014

GÅRSDAGENS INNKJØP

Heisann! Jeg beklager veldig på at jeg ikke har blogget på sånn en evighet, men det er fordi mye har skjedd og jeg hadde bare ikke lyst til å blogge. Men nå er jeg tilbake!
Igår var jeg i byn med Nora, Janne og Malene. Det var utrolig kjekt! Vi gikk på starbucks, shoppet og spiste. Nå hadde jeg tenkt til å vise bilder fra innkjøpene jeg kjøpte:

På LUSH var det 50% på mange av tingene, så jeg kjøpte to ting:
Den første tingen jeg kjøpte var en lipscrub i mint chocolate. Den lukter utrolig godt, så jeg bare måtte ha den! Orginalprisen var egentlig 105kr men jeg fikk den for 52,5kr.

Den andre tingen jeg kjøpte var en Toner. Den dreper bakterier i fjeset også renser den. I tillegg så lukter den veldig godt, syntes jeg! Den kostet egentlig 75kr men jeg fikk den for 35,25.

På Sundt (et shoppingsenter i byn) var det en Cubus butikk, men det var en undertøys butikk. Der kjøpte jeg tre BH-er. En kostet 100kr, men det var 3for2. Så jeg kjøpte da tre. En hvit, en rosa og en svart.

Alt i alt var det en vellykket tur! Jeg er veldig fornøyd med alle tingene jeg kjøpte :)

GRAN CANARIA

Heisann! Det er en stund siden jeg har blogget, og det beklager jeg. Jeg har bare hatt så mye å gjøre, som jul, nyttårsaften, skole etc. Men til det jeg egentlig skulle si: jeg skal reise til Australia på lørdag! Vi drar klokken. 06.00 om morningen. Så jeg kommer nok ikke til å blogge før på lørdag neste uke.

Jeg har aldri vært på Gran Canaria før så jeg gleder meg skikkelig. Vi skal bo på øyen Maspalomas. Har du vært der før?

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits