september 2013

VIDEO IS COMING

Heisann!

jeg har laget en innkjøpsvideo til dere siden jeg var på vestkanten i går. Jeg vet jeg nettop har vært der, men siden jeg hadde et gavekort fra H&M som går ut denne måneden, så måtte jeg! Men videoen kommer kanskje imorgen siden jeg holder på å laste den opp nå. ♥

XOXO, dreamday ♥


 

SCARY HISTORY!

Heisann!
Idag skjedde det to dramatiske hendelser på bussen fra skolen som jeg har tenkt til å fortelle dere nå. Det kan bli et langt innlegg men bare les det:

Vi gikk på bussen og alt var greit. Men så begynte noen bak i bussen å snakke om at det var en mann som lå på gulvet bak i bussen. Han lå helt stille! Derfor sa vi ifra til bussjåføren og han kjørte inn til siden for å sjekke. Vi måtte gå ut av bussen itilfelle mannen var voldelig. Det var han ikke. Men han hadde helt blackout. Han kunne ikke snakke eller stå eller i det hele tatt gå nesten. Men det var en benk der vi stoppet som han satt seg på, og sovnet med en gang. Scary... Nei men det var det assa.

Neste historie handler om noen kofferter som sto i et busskur. Politiet trodde nemmelig at det var bombekofferter. En bomberobot gikk rett på saken. Vi fikk ikke vite så vedig mye untatt at de trodde det var bomber. Men etter noen timer da faren min kom hjem, sa han at det bare var vanlige kofferter. Sykt dramatisk busstur skal jeg si deg. Tror nok ikke den bussduden ikke vil ta vår bussrute lenger etter det som skjedde idag!

Eg bare "dette var en rar busstur. I am gonna kill that mother fucker how is trying to bomb us!" Men så var det jo ikke bomber.. Fail av meg då :)

Haha, jaja! Hva syntes du om historiene mine?
XOXO, dreamday!

WEEKEND!

Heisann!
Jeg kan begynne med å si at jeg er veldig lei meg for at jeg ikke har blogget på en stund. Jeg har rett og slett bare glemt den fordi jeg har hatt så veldig mange lekser og prøver denne uken at jeg ikke har hatt tid til dere. Så jeg beklager!
Men nå er det endelig helg og jeg er alene hjemme. Snart tror jeg jeg må lage middag fordi jeg sulter. Men i morgen skal jeg i bursdag til en i klassen og da kan jeg ta bilde av antrekket :)

God helg søte dere!
XOXO, dreamday :)

DAGENS BILDE

Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

SYK!

Heisann!
Da var då turen kommet til meg. At jeg ble syk. Selfølgelig, ikke sant? Ligger her i sengen og må sykt på do, men jeg gidder rett å slett ikke. Jeg må egentlig ha en hodepine tabellet, men det gidder jeg heller ikke. Er bare veldig slapp og vondt i hals og hodet.

Er du å syk?
XOXO, dreamday!

TODAYS BREAKFAST

Hva syntes du?

XOXO, dreamday ♥
 

NEW IN: GENSER OG SKJØRT

Heisann ♥

Nå hadde jeg tenkt til å vise dere hva jeg kjøpte på vestkanten isted. So enjoy ♥

 

Så hva syntes du?

XOXO, dreamday ♥ 

WANTS FROM NELLY.COM

Heisann ♥

Jeg har sett litt på nelly.com idet siste og har funnet ut at de har utrolig mye fint der. Så nå tenkte jeg å vise dere noen av de tingene jeg har lyst på ♥ Nesten alt er fra River Island, yndlings merket mitt ♥

Denne er sååå fin! Jeg elsker den ♥
Jeg bare ELSKER denne bukse tingen her ♥ Er kanskje litt "landsby" aktig men drit ♥Jeg har lenge ønsket meg en ganske plain kjole, og her er den! Denne ønsker jeg meg kjempe mye!


Så hva syntes du?

XOXO, dreamday ♥
 

PENNY BOARD

Heisann ♥

Jeg har hatt veldig lyst på et penny board nå en ganske god stund, men jeg har aldri funnet noen jeg liker sånn skikkelig. Men nå nettop fant jeg en side der man kunne designe dem selv! Det koster rundt 500-600 kr. Jeg har designet 2 nå og begge er super fine, syntes jeg. Men jeg trenger hjelp til å velge. Har veldig lyst på begge, men vet at jeg ikke kommer til å bruke to stykker. Uansett så trenger jeg bare 1. Så vil du hjelpe meg? ♥

Nummer 1: Eller nummer 2:

Jeg tenker litt på det rosa..? Hva syntes du? ♥

XOXO, dreamday ♥

 

GREECE

Heisann ♥

Det har nettop vært sommerferie men jeg har ikke vist dere bildene fra sommeren min i Hellas enda. Sikkert fordi jeg bare har blogget i 2 dager nå men jeg tenkte jegskulle vise de nå.  Bildene er tatt av meg med Nikon D5100 kameraet mitt. ♥

Hotellet vi bodde på ♥

En strand rett nedenfor hotellet ♥ Helt nydelig vann!Dette var en annen strand vi var på. Vi kalte den "bølgestranden" fordi det var så sykt høye bølger.

Dette var i Pigadia, hovedstaden ♥ Selvfølgelig var det ikke noe fint i butikkene, bare strand klær og suvinirer!

Dette var i en landsby oppe i fjellene. ♥

Det sto i en bok at dette var en av Hellas fineste strener, men nei. Jeg syntes de andre vi var på var mye finere.

XOXO, dreamday ♥ 

 

THE OUTFIT OF TODAY


Genser fra Gina Tricot // Tights fra Monki (søsteren min sin) // sko fra Mani // klokke fra Cmyk ♥

XOXO, dreamday ♥


 

HELLO MY SUNSHINES!

Heisann!

Nå etter en lang pause med blogging har jeg tenkt å begynne helt på nytt. Jeg har slettet alle innleggene jeg har skrevet før, og er nå klar til å begynne! Jeg har tenkt å ta mange bilder til dere fordi jeg nå har et nikon D5100 kamera! Luv it ♥ Så jeg håper dere liker bloggen så snakkes vi i morgen. 

XOXO, dreamday ♥
 

 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits