oktober 2013

THE MOON WAS UP

Heisann! Idag tidlig var denne nydelige månen fremme. Det ser ut som en liten prikk på bilde over, men i virkeligheten var det en halv måne. Det lyste godt rundt den, over det mørke fjellet. Faktisk veldig fint!

Hva syntes dere?
COXO, dreamday!

VIL LESE DIN BLOGG

Heisann! Siden jeg ikke har noe å gjøre denne lørdagen, tenkte jeg at jeg kunne lese DIN blogg! Så kommenter nede i kommentarfeltet bloggen din også skal jeg lese den. Kanskje jeg liker den så godt at jeg blir en fast leser :)

Din blogg?
XOXO, dreamday!

MOTTO

Heisann! Det er noe gale med pc-en min, så jeg kommer ikke inn på internett. Derfor blir det mobilblogging på meg idag.
På bildene over ser dere mine motto. Bare drit i hva andre syntes, for du gjør det du liker. Ingen kan forandre den du er. Så bare vær deg selv, så går det sikkert fint tilslutt.
Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

FINE SANGER

House by the sea // Moddi ♥ dette er yndlings sangen min!

Stuck in the waltz //  Moddi ♥ 

Let her go // passenger ♥

DISKO BOY // Shantell ♥ Litt spesiell sang men jeg elsker den! haha ♥

Hva syntes du? Fine sanger?

XOXO, dreamday ♥ 

IKKE BLOGGING I MORGEN

Heisann! Imorgen slutter jeg på skolen klokken halv tre. Også tar jeg bussen hjem, og er hjemme da ca. klokken kvart over tre. Så må jeg lage middag, bytte til kampklær, og pakke til kampen. Også må jeg dra klokken fire. Så jeg har ca. da 45 min på meg. Jeg må ta ferge og masse sånn drit for å komme til stedet der vi skal spille fotballkampen, så det tar vel litt over 1 time. Også skal vi spille i 1 og 1/2 time. Så kjøre hjem igjen. Så er sikkert hjemme i ni, halv ti tiden... ♥ så det jeg prøver å si er at jeg ikke kommer til å blogge i morgen. Sorry, men har nok ikke tid til det!

Men vi ses sikkert i over imorgen ♥

XOXO, dreamday ♥
 

TODAYS OUTFIT!

       

                  

Heisann! idag tok meg og janne noen bilder til dere! Hennes blogg HER! Etterpå skal jeg på fotball kamp så må snart gå tror jeg. Er så sykt sulten at jeg snart dør, men pappa holder heldigvis på med middagen nå ♥ Hva syntes du om bildene?

XOXO, dreamday ♥
 

NY LUE!

Heisann! Igår var jeg jo på senteret med ingrid, og da kjøpte jeg en lue som dere kanskje så i videoen litt lenge ned. Men dere så den ikke på hodet mitt så her er et bilde :)

Haha, ka syntes du?
XOXO, dreamday!

INNKJØPSVIDEO

Hva syntes du? 

XOXO, dreamday ♥

MARENGS

Heisann! Ingrid kom for en stund siden så i mellomtiden har vi laget marengs. Marengs er det beste jeg kan få hvis jeg har lyst på noe godt! Nå skal vi se på film, noen filmforslag?

Vi farget de blå. Utrolig søte! På bilde over ser du ikke så godt blåfargen men i virkeligheten er det liksom baby himmelblå farge.

Hva syntes du? Liker du også marengs?
XOXO, dreamday!

INGRID

Heisann! Etterpå kommer ingrid bort her ( nillsen.blogg.no ). Så jeg får sikkert ikke blogget så veldig mye i dag..

Henne og lillesøsteren :) søte sant?
XOXO, dreamday!

WELCOME AUTUMN!

Heisann! The autumn is finally here! Høst er nok favoritt måneden min. Alle de fine fargene på bladene i trærene. Bladene som ligger i hauer på bakken og solen som glinser på de. Det er bare noe med høsten som gjør meg lykkelig. Liker du også høsten?

Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

GOOD NIGHT SWEETHEART!

Heisann! Idag har jeg ikke gjort en drit. Haha, det eneste jeg har gjort er å spise, se på tv og spise igjen... Koselig dag ikke sant? Men det er jo mye gøyere enn skole så skal ikke klage. Nå siden jeg ikke har noe å gjøre (surprise) tenkte jeg å sove. Så jeg sier godnatt til dere og hello til drømmeverden :)

God natt og sov godt!
XOXO, dreamday!

CURLS

Heisann! Idag skal jeg i familiebesøk til farmor og farfar. Kommer sikkert til å bli litt kjedelig men sånn er jo livet. Så derfor har jeg krøllet håret mitt. Det tok ganske lang tid men det var hvert det.

Så hva syntes du?
XOXO, dreamday :)

HØST FERIE!

Heisann! Endelig er det høstferie. Har ventet på denne dagen siden sommerferien og nå er den endelig her! Nå i en uke kan jeg bare slappe av hjemme, være med venner og det viktigste av alt.... Sove lenge! Jeg gleder meg sykt til å våkne helt uthvilt klokken 12 om morningen og gå ned å se på TV. Gjør ikke du?

Har du hatt høstferie lenge?
XOXO, dreamday :)

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits