november 2013

CHRISTMAS LIGHTS

Heisann! For noen dager siden fikk jeg veldig julestemning, så jeg tok fram noen julelys og hang det rundt vinduet. Det ble veldig koselig og fint!

Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

THE HUNGER GAMES - CATCHING FIRE

Heisann! Nå har jeg nettop kommet hjem fra kinoen. To venninner og jeg så catching fire. Den filmen var super gøy! Det var spennende og skummelt, men mest gøy. Jeg anbefaler alle å se den!

Har du sett the hunger games?
XOXO, dreamday!

MY DOG TOFFIE

Heisann! Jeg var på tur med hunden min Toffie isted og tok noen bilder.
Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

WINTER IS HER

Heisann! Idag så begynte det å snø her i Bergen. Det er helt herlig. Jeg har hatt julestemning veldig lenge nå, men snøen har jeg alltid savnet. Og nå kom den!
Snør det der med deg?
XOXO, dreamday!

CUPCAKES

Heisann! Idag har jeg ikke gjort så veldig mye, bare bakt cupcakes, funnet ut hva julegaver jeg skal kjøpe til vennene mine og litt sånn. Er det bare meg som har fått julestemning?

Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

SKUESPILL

Heisann! Imorgen skal jeg og tre andre fremføre et skuespill på skolen. Vi har fått utdelt "mannen som skulle stelle hjemme" også skal vi gjøre det mer moderne. Så nå handler det om en mann som skal bake muffins mens konen drar på legekongress i Australia.

Wish me luck!
XOXO, dreamday!

DAGENS BILDE

Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

M.A.C LEPPESTIFT

Heisann! Nå har alle gjestene mine gått hjem, og det er super trist. Jeg har fått mange fine gaver som noen deksler som jeg skal vise etterpå. Men jeg fikk også en M.A.C leppestift i farge LOVELORN! Elsket fargen. Jeg fikk den av Nora.

Hva syntes dere?
XOXO, dreamday!

BIRTHDAY PARTY

Heisann! Idag skal jeg ha bursdagsbesøk med noen venner. Jeg kommer til å ta noen bilder og kanskje videoer som jeg legger ut her på bloggen.

I går da jeg var på nattåpent, var Henrik der. Han som vant MGP junior.

XOXO, dreamday!

NYE INNKJØP

Heisann! Jeg har nå kommet hjem fra sartor og er sykt sliten av å gå. Jeg har kjøpt noe da som jeg hadde tenkt til å vise nå:

Foundation // loreal paris // 119kr

Duftlys // glitter // 49.99kr

Kalender // Coop // 10kr
XOXO, dreamday!

NATTÅPENT

Heisann! Nå skal jeg på nattåpent. Jeg kjøper sikkert noe så dere får se det imorgen sikkert.

XOXO, dreamday!

MISS AMERICA

Heisann! I fjor sommer var jeg i USA og jeg savner det sånn! Maten var egentlig bare helt vanlig: store hamburgere, pølser osv. Men det var også masse god mat. Jeg tenkte å vise dere noen bilder derifra så ja!

Her var vi i Gran Canyon! Helt sykt fint :)

Vi var også i Hollywood.. Kjempe gøyt!

Så var vi i Arizona (og nei, jeg er ikke så hvit i virkeligheten.. Tror jeg! )

Los Angeles!!

Åj, Åj, Åj! Ugly motherfucker :)

Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

REGULAR DAY

Heisann! Idag har jeg bare vært på skolen og på fotball trening. Helt vanlig dag egentlig. Jeg har ingenting å blogge om fortiden så hvis dere har tips til hva jeg kan blogge om, så bare kommenter.

Tips til hva jeg kan blogge om?
XOXO, dreamday!

BEST COSTUME

Heisann! Nå er jeg kommet hjem fra Halloween bursdagen. Alle var sykt skumle unntatt Marte fordi hun var hello kitty :) men hun var veldig skjønn da! Jeg vant prisen for det beste kostymet!! Dere kan se bilder lengre nede på hvordan jeg så ut.

Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

HALLOWEEN...

Heisann! Igår var det Halloween og jeg hadde bursdag!! Jeg fikk en iPhone 5, så nå blir det god kvalitet på bildene når jeg mobilblogger :) men imorgen skal jeg i halloween-bursdag til en i klassen. Så søsteren min sminket meg nå isted bare for å se hvordan jeg skal se ut i morgen. Så nå kommer det noen bilder av hvordan jeg skal se ut:

Jeg er liksom en ond klovn som har drept noen :) Hva syntes du?
XOXO, dreamday!

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits