desember 2013

STARBUCKS

Heisann! I dag var jeg på starbucks med Ingrid, Nora og Celine. Det var utrolig koselig! Jeg tok en chocolate cream chip - frappechino. Den var helt himmelsk!! Vi gikk også litt rundt og så i butikker.

Har dere starbucks dere du bor?

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS 2013

Heisann! det var litt dårlig kvalitet, så sorry. Pcen min er ødelagt, så jeg får ikke blogget på pcen eller lagt inn bilder eller videoer på bloggen. Men nå er jeg hos en venn, så jeg får låne pcen hennes. Så det blir mobilblogging en god stund fremover! Håper dere likte videoen ♥

HAPPY CHRISTMAS

Heisann! Idag er det julaften, som jeg har gledet meg kjempe lenge til! Jeg gleder meg veldig til maten, grøten og å åpne gaver. Jeg gleder meg også til "nissen" (meg) kommer, hehe!

God jul! Håper dere får en super dag :)

CHRISTMAS SHOPPING

Heisann! I dag var jeg på juleshopping med foreldrene mine - noe som var utrolig koselig! Vi handlet julegaver, gikk på cafe og spiste på IKEA. Jeg innrømmer at jeg var litt usunn i dag.. Så på cafe'en fikk jeg en berlinerbolle m/ softis oppå! Har du noen gang smakt det? Det smaker helt utrolig godt!! På IKEA var det svensk julebuffet, der man fikk desserter gratis. Så jeg tok meg en stor skjokolade muffins m/ skjokolade inni.

Jeg kjøpte også en jakke fra Sport 1. Den er utrolig fin og rosa! Dere får se den i morgen.
Nå er det heller ikke så lenge til jul - nesten bare 2 dager! Dessverre så snør det ikke her i Bergen, og jeg har ingen julestemning. Vi skal lage marsipan figurer i morgen, så kanskje jeg får litt julestemning da!
Har du julestemning?

SVANE

Heisann! I går var jeg med en venn hjem, og på gåturen hjem, da så vi en svane! Jeg har bodd her hele livet, og har aldri sett en svane før. Den var veldig nærmt oss, så jeg tok mange bilder! Er ikke svaner farlige?

XMAS TREE

Heisann! Nå er det snart jul, og vi har endelig fått satt opp juletreet! Vi hogget det ned idag, så pyntet vi det nettop. Vi har ikke tatt opp stjernen enda, men vi skal gjøre det etterpå!
Gleder du deg til jul?
XOXO, dreamday!

SOAP&GLORY

Heisann! Idag var jeg på senteret med en venninne og jeg kjøpte et soap & glory produkt. Det er en ansikts skrubb. Den kostet bare 39.90 kr!

Også fikk jeg en av julegavene mine. Det var også et soap&glory produkt. Dette var en håndkrem... Med marshmallow i! Jeg har lenge ønsket meg den. Grunnen til at jeg åpnet den, var fordi jeg visste at jeg skulle få den + at den ikke var pakket inn.

Jeg kjøpte også en neglelakkfjerner fra H&M. Den var utrolig god! Det er sånn at du dypper fingrene nedi beholderen, så går neglelakken vekk. Det er en svamp nedi som du skal gni på for å få neglelakken vekk. Denne kostet også bare 39.90 kr! Det gikk vekk på 2sek!

Har du noen gang prøvd de produktene?
XOXO, dreamday!

MINERAL POWDER BRUSH

Heisann! Idag har jeg besøkt en venninne som har flyttet. Siden vi måtte ta bussen å vente litt og sånn, gikk jeg inn på senteret og kjøpte meg en pudder-kost. Den er fra "BETER", kostet 116 kr og virker veldig god!
Har du kostet fra "BETER"?
XOXO, dreamday!

COOKIES AND MILK

Heisann! Idag lagde mamma skjokolade kjeks som var kjempe gode! Vi drakk melk ved siden av, og var det enda bedre enn bare med kjeksen.

Liker du kjeks med melk?
XOXO, dreamday!

DESEMBER

Heisann! I går var det 1.desember og i dag er det 2.desember! Endelig er julen snart her. Jeg har fått kalendergaver dette året også så i går fikk jeg et falskt lite juletre som står i vinduskarmen min. Idag fikk jeg en pynt som kan henge på juletreet! Jeg tenkte å vise hva jeg får hver dag, så hvis dere vil det, si ifra.

Har du fått julekalender?
XOXO, dreamday!

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits